ѕυρєяѕтαяѕ

ѕυρєяѕтαяѕ


Hier ben jij de ster en draait alles om jou, laat de wereld zien wat je in huis hebt door als je lievelingszanger(es), acteur/actrice… door de RPG te gaan. Beroemd of berucht, famous of doodgewoon je beslist het zelf! Laat de echte ster in je los!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

~Ghetto~

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

HideOut

HideOutDeze "stad" is een schuilplaats voor de stad als er ooit een oorlog of nucliaire ramp moest zijn. Het is een volledige stad onder de huidige en de enigste ingang is in de ghetto. Weinigen weten deze ingang zijn.
00
Geen nieuwe berichten

The Alley

The AlleyThe Alley is het bekendste steegje in de hele ghetto buurt. De daklozen zwerven hier rond, mensen worden hier vermoord,... Als je hier ooit voorbij moet komen, hou alles goed in de gaten om je heen, jij zou wel eens de volgende kunnen zijn.
15za feb 12, 2011 9:48 pm
chaosprince naar de deal
Geen nieuwe berichten

The Coffee Shop

The Coffee ShopHier in de coffeeshop kan je gezellig koffie en dergelijke komen drinken. Moest de politie hier echter binnenvallen dan waren er zware gevolgen voor de shop. In deze Coffee Shop wordt heel vaak gedealed. De uitbater riskeert zijn zaak kwijt te raken.
110vr feb 18, 2011 7:39 pm
chaosprince Kaos & Channing
Geen nieuwe berichten

Het Krijsende Krot

Het Krijsende KrotDit oude huis dat zo wat verscholen staat in de ghetto is verlaten en staat op instorten. Mensen die hier vaak komen zijn meestal niet de gezelligste mensen die je je kan voorstellen omdat de meeste van hen denken dat het hier spookt... You are warned!
00
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies

Nieuwe berichtenNieuwe berichtenGeen nieuwe berichtenGeen nieuwe berichten  Forum is geslotenForum is gesloten